Financial Lease

Een efficiënte manier van leasen voor de calculerende ondernemer. Financial lease is uitermate geschikt voor de startende en/of ervaren ondernemers die maximaal willen profiteren van de vele fiscale voordelen. Met financial lease financiert u het volledige aankoopbedrag van de auto en bent u zelf eigenaar van de auto. Tevens behoudt u uw liquiditeit voor uw eigen bedrijfsvoering. Financial lease is mogelijk voor zowel nieuwe als  gebruikte auto’s.

Voordelen Financial Lease

U kiest zelf uw (bedrijfs)auto in combinatie met de gebruiksperiode en de afschrijving die hier het beste bij past. Hierdoor profiteert u van investeringsaftrek. Dit houd in dat u GEEN belasting hoeft te betalen over een deel van het aanschafbedrag. Uw totale fiscale voordeel wordt bepaald door de totale investeringen die u in het desbetreffende boekjaar gedaan heeft.

Financial Lease en slottermijn

Financial Lease met slottermijn kenmerkt zich door een lagere maandelijkse leaseprijs, omdat het leasebedrag van uw bedrijfsauto niet volledig hoeft te worden afgebouwd binnen de contractperiode. Over de slottermijn wordt er gedurende de contractperiode alleen rente en geen aflossing betaald, dit levert aanzienlijk lagere maandlasten op voor u. Pas aan het einde van de contractperiode dient een eventuele vastgestelde slottermijn te worden voldaan. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met de opbrengst van uw auto die u inruilt of verkoopt. De slottermijn word vooraf vastgesteld, dit wordt gebaseerd op een reëel bedrag op basis van de restwaarde van de auto aan het einde van de contractperiode. Door de slottermijn lager vast te stellen dan de restwaarde van de auto zal dit u financiële ruimte opleveren aan het eind van de contractperiode. Dit zou u dan vervolgens goed kunnen benutten bij de aanschaf van een nieuwe (bedrijfs)auto met Financial Lease.

Als de auto u nog steeds bevalt aan het einde van de contractperiode dan kunt u er ook voor kiezen om het slottermijn te voldoen of te herfinancieren. 

Online Lease

AutoLease Centrale streeft ernaar om op een efficiënte, transparante en doeltreffende wijze invulling te geven aan al uw mobiliteitswensen. Dit doen wij onder andere door u de mogelijkheid te bieden om een online lease offerte aan te vragen. U vraagt online een leaseofferte aan waarna wij u binnen 24 uur een online lease offerte doen toekomen.

Financial Lease offerte aanvragen
Waarom Auto leasen bij Bestel auto Leasen?
  • Scherp geprijsd
  • Servicegericht
  • Transparant
  • Alle merken & modellen
  • Maatwerk
  • Volledig onafhankelijk
Lease offerte

Laat je terug bellen